ben dogustan fenerbahceliyim 

kapat
  1. bir emre belozoglu açıklaması. kendisine denilecek binlerce laftan hiçbirini demiyorum ve kendisinin doğuştan dönek olduğunu burdan ifşa etmiyorum zira kendisi edeceğini etmiştir. (bkz: yuha yani)

http://www.milliyet.com.t...tari%20kizacak&ver=49
    #4006694 (sanirim osurdum, 25.09.2008 12:32)
  2. bir fenerbahçe taraftarından duyulması muhtemel söz. ama bunu diyen fenerbahçeliler karaktersiz değildir; asıl belli bir camiaya mensup olup karakter sahibi(spor alanında) olmuş insanlardır. eminim pek çoğu bundan 7-8 sene önce "ben galatasaray'ın çocuğuyum, benliğimi oluşturan camia galatasaray'dır, doğduğumdan beri bu renklere tutkuyla bağlıyım" gibisinden şeyler de zırvalamamıştır. malum karaktersizlik parayla değil. galatasaray çocuğu olamadın sen emre*.
    (bkz: emre belozoglu)
    #4006725 (Pulemjot Kalashnikova, 25.09.2008 12:47)
  3. emrenin eski fanatik reklamlarını hatırlayıp, ispat etmeye kalkarsa fırtınalar koparacağı sözüdür.
    #4006841 (pilal, 25.09.2008 13:15)
  4. sarı saçlı- lacivert gözlü bünyenin kanarya gibi ötmesidir.
    #4006964 (annabell lee, 25.09.2008 13:39)
  5. karaktersizliğinin tezahürü emre belözoglu açıklamasıdır. galatasaray a gol atacakmış, önce sami yen e gelebilecek mi bakalım? madem bu kadar fanatik fenerliydin, daha önce niye açıklayamadın? şimdi denmesin bana, hangi futbolcu söyler tuttuğu takımı? ben söyleyeyim emre aşık söyler mesela. fener de oynarken de beşiktaş ta oynarken de onun fanatik galatasaraylı olduğunu herkes bilir. ama tabi emre belözoglu bu. neyse zaten yaptığı hareketler, bulunduğu camiaya yakışıyor. şaşırmamak lazım.
    #4007057 (goruntuvarsesyok, 25.09.2008 13:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben dogustan fenerbahceliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben dogustan fenerbahceliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben dogustan fenerbahceliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben dogustan fenerbahceliyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » aleksi tolenka » 22 kasim 2008 inter milan juventus maci » chicken tikka lasagne » lasagne » dum kah kah » chp grup toplantisina basortululerin alinmamasi » bir erkegin kiz arkadasi olmamasi » aysil » gunesin batisini izlemek » 24 kasim ogretmenler gunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » canim ailem » piyasa filmi » sulley ali muntari » pollyanna » cirdigis » toynak » butun ayriliklara ragmen bir arada yasamak » zilin calacagini bilen ogrenci » yeni zelanda » boran boran