ben denedim biliyorum 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. denedim ordan biliyorum
  2. biliyorum artik iyice biliyorum
  3. denedim
  4. denedim yabisiyo
  5. ben denedim oldu
  6. ben denedim siz denemeyin
  7. denedim olmadi
  8. ben denedim korkmayin
  9. kamasutra denedim begenmedim
  10. ben seni denedim zaten

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alanis morissette » insan bunyesine en agir gelen muzik » american outlaws » sac kurutma makinesi » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » asimo » 12 mayis 2008 cin depremi » pozanti nin tarihi eserleri » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » tepegoz » nihat dogan was here » calinmis goruntuler yonetmeni » ryan gosling » zonguldak » gurultuye getirmek » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » margin » acun ilicali » erhan goksel » 15 mayis 2008 cubuk ta patlama » koncinalar » koller » kralice turkiye ye geliyor diye temizlik yapmak » serenade » sinav dergisi » maliyet dusurme » birhan keskin » hayrunnisa gul » yakiyor bagrimdaki ates a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa