ben demistim demekten hoslanilmayan anlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben demistim demekten nefret etmek
  2. hoslanilmayan kisiyle iliskiye baslamak
  3. metallica dinliyorum demekten utanmak
  4. seni seviyorum demekten korkmamak
  5. milliyetciyim demekten cekinir olmak
  6. internet kullaniyorum demekten utanmak
  7. defans demekten baska 1 sey bilmeyen nba taraftari
  8. ben demistim
  9. sana abi demistim
  10. ben demistim insanlari

© 2008 - uludağ sözlük

ben demistim demekten hoslanilmayan anlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben demistim demekten hoslanilmayan anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben demistim demekten hoslanilmayan anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cheapdeath » citilen en son cekirdegin curuk cikmasi » metal muzik dinleyen musluman » neil patrick harris » ateist doverken dikkat edilmesi gerekenler » tipe gore muamele yapan insanlar » turk medyasinin ramazan klasikleri » hz tansu » bogdan stancu » yuzuklerin efendisi pusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games