ben degilsem kim simdi degilse ne zaman 

kapat
  1. ergenlerin rağbet gösterdiği rozet üstü yazısı.
    #26933 (cikarinbeniburdan, 19.01.2006 17:29 ~ 17:40)
  2. sadece kişiliği ile ilgili sorunları olmayan, ayrıca zaman mefhumunu da kaybetmiş kişinin haykırışı.
    #163786 (kadehkar, 11.04.2006 23:31)
  3. beni sevmiyorsan kimi?şimdi sevmiyorsan ne zaman?
    #170296 (erdem_andac, 14.04.2006 23:15)
  4. (bkz: bana ayar vermiyorsan kime şimdi vermiyorsan ne zaman)
    #170298 (atan alir spor, 14.04.2006 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

ben degilsem kim simdi degilse ne zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben degilsem kim simdi degilse ne zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben degilsem kim simdi degilse ne zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karsiyaka » yoneticihatasi com » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » erkek kardes » behold the man » d a f » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » omer faruk eminagaoglu » ieva s polka » how i met your mother » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » iki telefon kullanmak » abaza go home » cok gizli irak raporu » ozledim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgilinin cisini tutamamasi » arka sokak » dunyanin en iyi rock grubu » mta88 » arwa damon » oldum de uyandim » the four horsemen » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » loco » iktisat » sinavda mesaj atmak » 934 tane fake hesabi olan yazar » yuregim yollarda » caylakken 40 karakter siniri » behavioral autogynephilia