ben de seviyorum ama fanatik degilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni seviyorum ama asik degilim
  2. ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum
  3. vatanimi seviyorum ama tayyip i de seviyorum
  4. fanatik
  5. fanatik oss
  6. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  7. fanatik basket
  8. tarafsiz fanatik
  9. fanatik partizan
  10. iste fanatik bu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» concierto de aranjuez » fatih terim » bana soz ver » 2008 » igrenc basliklar » obur dunyanin default lisani » alternatif vodafone reklam replikleri » sanctum 666 » tout va bien » turkiyede tarimsal cokus » engin ardic » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » uzayli zekiye » new york knicks » itiraf com » circus » kuran kurslari » koko » rosa luxemburg » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » yagibasan medresesi » arthur koestler » blood of hatred » huseyin uzmez » sergen yalcin » albay drake » kenan dogulu » montgomery cliff a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa