ben de severim tarihi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni severim seni seveni de severim
  2. severim
  3. ben zenginleri severim
  4. ben bir nutella severim
  5. severim keratayi
  6. sevdim mi tam severim
  7. severim muhabbetini
  8. ben seni severim
  9. severim seni
  10. severim her guzeli

© 2008 - uludağ sözlük

ben de severim tarihi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben de severim tarihi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben de severim tarihi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haluk bilginer » gidiklanma » treewalk » asagi saksonya » korsakoff sendromu » 1905 » i love this game » bayer giants leverkusen » pseudologia phantastica » spatyum » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » cez basketball nymburk » scurtel » hayalleri ertelemek » elektif mutizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » bende de 5 as var » bu bir skandal » amigurumi » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » kiz arkadasina oje suren erkek » envlusyon melankolisi » red right hand » rock your body » demostrasyon » trans » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » knut hamsun » tahrip gucu yuksek diziler