ben de kolay bir sekilde yazar olanlardanim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben oyle kolay kolay adam sevmem zaten
  2. gitmek kolay donmek daha kolay
  3. kolay kazanan kolay kaybeder
  4. kolay kadin kolay erkek
  5. kolay sanilanin zor zor sanilanin kolay olmasi
  6. feci sekilde
  7. dtp nin bir sekilde pkk ile baglantisi var
  8. her turlu her sekilde
  9. feci sekilde can vermek
  10. romantik bir sekilde sevismek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» actigi basliklarla ortama bir etki etmeyen yazar » ataturk u puta benzetmek » 30 agustos koln almanya zirvesi » pit » 2076 eurovision sarki yarismasi » hazreti muhammed » sar » kizilkaya koyu camii » ismail ykizm » sevismeyi odul veya cezaya indirgemek » gulumseme » birmanya » minimal oyku denemeleri » ataturk aniti » perran kanat » onundeki bayanin kalcasina bakan bayan » magnum double » sol framedeki igrenclikler » seovi » ibrahim kas » piranha » khalid el amin » 19 mayis 2008 gazete boykotu » aziza mustafa zadeh » phasr » sarap » dugun » sozluk bana dorduncu nesil bul lan allahsiz » onder sav a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa