ben de hic milli olmadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben hic asik olmadim
  2. hic erkek olmadim
  3. sevdigime hic pisman olmadim
  4. yoktum yokum hic olmadim
  5. yaralarimi gosterdigime hic pisman olmadim
  6. sevgiliye ben sana asik olmadim demek
  7. sacma baslik actim bir kere bile caylak olmadim
  8. milli takimin primleri ampute milli takima vermesi
  9. milli olmamis futbolcunun milli takimda oynamasi
  10. milli takimin milli olus hikayeleri

© 2008 - uludağ sözlük

ben de hic milli olmadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben de hic milli olmadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben de hic milli olmadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elektrogitar » muhtar kent » sivasspor » googlefight » world of warcraft the wrath of the lich king » kirmizi baslikli kiz » anket basliga anket yazan yazar » cd 3 » okuz sevgili » oya cangul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci