ben de gelebilir miyim 

kapat

1. gidenlere yöneltilen, içerisinde istek barındıran, soru tümcesi.
    #1093539 (karga, 02.01.2007 12:04)
  2. kız : aşkım ben wc ye gidiyorum
    erkek : ben de gelebilirmiyim
    kız : ..?
    #1093565 (murat 131ini satan erdener abi, 02.01.2007 12:12 ~ 12:13)
  3. (bkz: come with me)
    #1093907 (july4th, 02.01.2007 13:37)
  4. gidenlerin isteksiz olarak evet diye yanıtlayacağı soru cümlesi. istekli olsalardı bu soruya gerek kalmazdı zaten.
    #1093914 (thor voivoda, 02.01.2007 13:38)
  5. - sen sen sen gel.
    - ya ben.
    - sen gelme ayi.
    #1093923 (mulayim, 02.01.2007 13:39)
  6. bir küçük kardeş sözü... çoğu kez red edilierle ama hep sorarlar bende geleyim mi?
    #1848544 (handushka, 01.07.2007 15:46)
  7. - abi ben de gelebilir miyim?
    + lan yaşın küçük senin daha, git ahmetlerle oyna!
    - babama söyliycem keraneye gittiğinizi!
    + gel lan gel, allahın cezası...
    #1848555 (nikim yok benim, 01.07.2007 15:50)
  8. kılıbık koca sorusu da olabilir
    - ben de gelebilir miyim karıcım?
    + gel ama önce bi sigara ver bana.
    #1877142 (nikim yok benim, 07.07.2007 14:09)
  9. arkadaşlar toplanmış bir yere gitmek için plan yaparlar.

+ ben de gelebilirmiyim?
    - gel ama canın sıkılır
    + sıkılmas ya nolcak
    - ama ilk önce gidip iskender yices paran var mı?
    + o kadar param yok hem aç değilim zaten.
    - eeh istemiyos olm seni anlasana
    + tamam lan ne bağrıyon
    * ya bırak şunu olm hadi gidelim
    + hadi lan kaybol!!
    - .rospu çocukları...
    #1877182 (Sıfırın Altında, 07.07.2007 14:18)
  10. +terkediyorum seni.. bitti her şey ..
    -nasıl yani? gidiyor musun?
    +gidiyorum.. hoşça kal..
    -ee peki şey ben de gelebilir miyim?
    +!?!?!?!
    #1877323 (aura, 07.07.2007 14:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben de gelebilir miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben de gelebilir miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben de gelebilir miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben de gelebilir miyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» diz cokup onunde yalvarayim mi » 89 com » brad pitt kasi » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » internet secenekleri » ceza vs sagopa kajmer » hic zenci yuzucu olmamasi » garip hamsi » is ve isci bulma kurumu » erkek cocuklara oyuncak silah almak » arda turan in sergen yalcin taklidi » hurriyet kasidesi » malazgirt ilkogretim okulu » allahin sopasi yok ki gokten indirsin » hurriyet kasidesi » tum zamanlarin en iyi 40 rock sarkisi » raffineri » kuduriye duasi » cumhuriyet dergi bulmaca » alas » les retrouvailles » amnesty » ebe » gokhan zan » settar tanriogen » pink froyd » nord av snaefells » incittiysem » milano » kizil bayrak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » boluculeri desteklemek » guc yuzukleri » nuhungemisi » mr eko » baslik ve nick uyumu » music sounds better with you » brezilyanin pakistana 100 ucak fuzesi satmasi » karga » the summer of katya » senin isin de zor be abi