ben de forumcu olcam buyuyunce 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cool olcam diye kimseyle konusmayip asosyal olmak
  2. profesyonel forumcu
  3. 10 bin mesaji olan forumcu
  4. hacker degil o forumcu
  5. forumculuktan yakinip forumcu olmak
  6. ben buyuyunce
  7. buyuyunce ne olacaksin
  8. buyuyunce tir olacagim
  9. buyuyunce olu olmak
  10. buyuyunce gecer

© 2008 - uludağ sözlük

ben de forumcu olcam buyuyunce başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben de forumcu olcam buyuyunce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben de forumcu olcam buyuyunce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dikkat et ayarlar » tatile gidemeyenler vatandasliktan atilsin » albay » ask » 12 eylul de resim kursuna yazilmak » imhotep » 9hafta » avakado yagi » erkekligin kitabi » kulodu tek bacaktan cikarip baldira dolamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games