ben de bir insanim 

kapat
  1. cahit sitki taranci'nın sosyo-psikolojik* bir şiiri.

şaşacak ne var bunda bilmem,
    pijamayla başka adamsam,
    elbiseyle başka birisi,
    tıraş da beni değiştirir,
    ayakkabı boyası bile.
    ya hava, ya günün saati;
    ya kahvesini içtiğim dost?
    hepsinin hakkı yok mu bende,
    geçen kadinın gülüşünden,
    elimdeki mektupa kadar?
    icabetmez mi hoş görünmek
    üsküdar'daki akrabaya,
    ayda yılda bir uğradığım.
    ben de bir insanim nihayet.
    #2141360 (peevish, 16.08.2007 02:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ben de bir insanim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben de bir insanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben de bir insanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saklanmanin en iyi yolu fazla gorunmektir » oha falan oldum yani » uykularim delik desik » uludag sozluk yazarlari » korlesme » meme ucu killi kiz » lc waikiki » evaeverson lemos da silva » aynur » kinali yapincak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci