ben dans etmesini bilmem turku soyleyem mi 


kapat
  1. 80lerin hippi gençliğinin arasına doğudan katılmış,anadolu çocuğu bir abimizin ortamdan gelen "hadi sende dans etsene" şeklindeki isteklere verdiği tokat niteliği taşıyan cevabıdır...bu cevaptan sonra hippi gençler bir taraflarıyla gülselerde esas kız anadolu çocuğuna o dakika aşık olur... (bkz: mahmut tuncer)
    #447081 (TTTDDD, 21.07.2006 14:55)
  2. Zaman içerisinde arabesk toplumun, acıların insanlarının diğerlerinden üstün olduğu ön yargısını aşılayan cümlelerden birisidir. Hayat okulu artık üniversite mezunu olmanın önüne geçmektedir. Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık diyerek ilkokul bile okumayanların mottosudur.
    #2014954 (jacksparrow, 26.07.2007 17:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben dans etmesini bilmem turku soyleyem mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben dans etmesini bilmem turku soyleyem mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben dans etmesini bilmem turku soyleyem mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben dans etmesini bilmem turku soyleyem mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» diz cokup onunde yalvarayim mi » 89 com » brad pitt kasi » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » internet secenekleri » ceza vs sagopa kajmer » hic zenci yuzucu olmamasi » garip hamsi » is ve isci bulma kurumu » erkek cocuklara oyuncak silah almak » arda turan in sergen yalcin taklidi » hurriyet kasidesi » malazgirt ilkogretim okulu » allahin sopasi yok ki gokten indirsin » hurriyet kasidesi » tum zamanlarin en iyi 40 rock sarkisi » raffineri » kuduriye duasi » cumhuriyet dergi bulmaca » alas » sozluk kalitesi » akp izmir i alabilir mi » beni ailemin baskisi travesti yapti » sakalasirken hamile kalmak » esrar » string teorisi » gunumuzde hala bekareti savunan geri kalmis insan » abd incirlik i kapat » bepayan » dert bende derman sende » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » vanti lator » saint augustine » tikanma » hande subasi » anani birak az isim var » alamani buyuk olmak » serge avedikian » last fm » gorulebilecek en kotu ruya » scalable inman flash replacement