ben ciktim gorusuruz 

kapat
  1. msn, icq ortamlarında karşı tarafa cevap imkanı dahi vermeden ayrılma hedesidir. saygısızlıktır,eşekliktir, önce bir "iyi akşamlar" , "sağlıcakla kal" denmelidir.
    #39624 (steve, 26.01.2006 18:55)
  2. "kaçtım by" gibi daha kısa bir söylemi de vardır ki sizin yazdığınızı görse bile msn i kapatır.
    #1162855 (KeviN, 16.01.2007 15:31)
  3. -ben cıktım ggorusuruz
    +cıktıysan nasıl konusuyosun?
    #1162940 (yanlis hata, 16.01.2007 15:50)
  4. bir kibarlık örneğidir. zira internet ortamlarında, özellikle msn gibi, insanlar her daim birbirleri ile konuşmazlar. ara ara mesajlar atılır, yavaş bir süreç mevcuttur. bu yavaş süreç içerisinde giden bir sohbet sırasında kişinin ani bir şekilde çıkması gerekebilir. bu gibi durumlarda konuşulan herkese dönüp ben çıkıyorum söyleyeceğin birşey var mı gibi bir cevap bekleme durumuna geçilmesi pek mümkün olmaz -ki zaten atılan her mesaja da çabucak cevap gelemeyebilir karşı taraftan-. bu gibi durumlarda hiç bir şey söylemeyip löngürt diye çıkmaktansa bir incelik göstererek offline olma durumudur.

haa harıl harıl sohbetin ortasında iken bir anda yazıp da -ölüm kalım meselesi yokken- küt diye kapamak ise eşekliktir, terbiyesizliktir o ayrı.
    #1162981 (devedikeni, 16.01.2007 16:00 ~ 16:09)
  5. (bkz: ben kacar)
    #1163004 (cakaf, 16.01.2007 16:05)
  6. (bkz: iyiyim saol, yarın erken gel)
    #1163013 (wAkE, 16.01.2007 16:07)
  7. (bkz: şablon mesajlar)
    #1163170 (lavinya_, 16.01.2007 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

ben ciktim gorusuruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben ciktim gorusuruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben ciktim gorusuruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » teroru cozene odul verelim » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » isil alben » beyazit ozturk e ayar veren teyze » freshies » anket sozlugun velinimetidir » cahil » dacryphilia » sozlukteki sabetayistler » bir cocuk sevdim » power fm » ruzgardasavrulanyaprak » pkk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » dereizm » absurdite » memur olmak » bay e » sahsim tarafindan » cem karaca » mr self destruct » tikky » marti cigligi » sozlukle ilgisiz istekler » ezik » yarin cok gec olacak » uludag limonata » herkes mi sevgilisinden ayrildi