ben catlak degilim bi kere 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  2. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  3. 2 kere havaya atip bir kere tutmak
  4. sen bana 5 kere vur ben sana 1 kere vurayim
  5. ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum
  6. iki kere dusunup bir kere soylemek
  7. catlak
  8. catlak ses
  9. catlak profesor
  10. duvardaki catlak

© 2008 - uludağ sözlük

ben catlak degilim bi kere başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jeff wadlow » by pass » kufretmek istiyorum » starbucks tabelasiyla resim cektirmek » porselen » denizde sevgiliyle gures tutmak » nagger » sigarayla asansore binenler » sarigol » bir kelime bir islem » fi » nail polish » eyy uhnem eyy uhnem » sakal » guzide duran » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » fourier series » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » tamamen bilgi iceren entry nin eksi oy almasi » maurica maeterlinck » 2009 ekonomik krizi » 0z9u12 » king arthur » alex turner » cikmaz sokak » degil mi ki » mahmut ustaosmanoglu » resat calislar » burcin 20 izmir » sony playstation 3 » cavus » alisar hoyugu » denize dogru » orhanbencegay » istranca mesesi » hukumsuz » montajelemani » yogurtcu » grup mavi ezgi » durup durup » hukuk felsefesi » hazreti muhammed peygamberdir » termodinamigin ikinci kanunu » sozluk okuma yazma dersleri » izel » f dergi » geometri » tepesersemi » uzun boyun avantajlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa