ben bunu onceden dusunmustum 

kapat
  1. onceden dusunulmus ama bir turlu hayata gecirelmemis olayi vuku bulmus halini gorunce etrafa caka satma amaciyla soylenen sozcukler obegi
    #2114734 (sungeria, 11.08.2007 21:00 ~ 20.08.2007 22:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ben bunu onceden dusunmustum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben bunu onceden dusunmustum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bunu onceden dusunmustum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevsen boyle olmazdi » 20 agustos 2008 ingiltere cek cumhuriyeti maci » ilk anda yanlis okunan basliklar » dar heji roke » sevdim ama sonu yoktu » metroda gorulen kiza asik olmak » size dokunan sizin gibi olsun » uludag sozluk un en cool ve yakisikli kisisi » canlilarda ureme » erkeklerin erkekliklerini hissettikleri anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games