ben bunu niye dusunemedim lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bunu niye ben dusunemedim
  2. ben bunu nasil daha once dusunemedim
  3. biz bunu niye daha once hic dusunmedik
  4. bak iste onu dusunemedim
  5. bunu yapan bunu da yapti
  6. bunu alan bunu da aldi
  7. ben bunu bilir bunu soylerim
  8. bunu okuyan bunu da okudu
  9. saza niye gelmedim soze niye gelmedim
  10. bu kin niye

© 2008 - uludağ sözlük

ben bunu niye dusunemedim lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben bunu niye dusunemedim lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bunu niye dusunemedim lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cute girl has orgasm on webcam » super yalitkan » temel reis in red bull icmesi » biyomuhendislik » anti fbresan » mert demir » ismi bile bilinmeyen bir kiza asik olmak » turkceye sacma cevrilmis film isimleri » erol kose » hz isa resmedilirken hz muhammedin resmedilememesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci