ben bunu gordum 

kapat
  1. ben bunu yaşadım, böyle bir olay gerçekleşti ve ben olaya şahit oldum anlamına gelen cümle.
    #931568 (deli bozgun dolu dizgin, 30.11.2006 19:49)
  2. bugün bunu göremeyen fakat daha önce görmüş insanların söylediği kelimeler silsilesidir.
    açıklamanın kökeninde;
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    #1118821 (zebani, 07.01.2007 13:23)
  3. bunu gören insanın söylemeye hakkı olduğu cümle.
    #1691628 (sako, 27.05.2007 02:36)
  4. (bkz: sapik bana gosterdi agacin altinda kocamandi)
    (bkz: unutulmaz hazirkart reklamlari)
    #1691645 (6.4.r.1.$.h, 27.05.2007 02:41)

© 2008 - uludağ sözlük

ben bunu gordum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben bunu gordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bunu gordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sikma canini oksa patlicanini » tatile cikamamak » amfoter » tracy mcgrady » painkiller » demokratik toplum partisi » sevgiliye son kez sarilmak » a predator s portrait » damlaya damlaya ergenekon olur » basligimtrak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci