ben bu vatan icin olmem arkadas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuzde47 icin olmem arkadas
  2. ben bu devlet icin olmem arkadas
  3. vatan icin her ne cekersek vatan kadar severiz
  4. gidiyorum vatan icin donecegim senin icin
  5. vatan icin
  6. her sey vatan icin
  7. vatan vatan tabii vatan vatan da kari satan da var esrar satan da
  8. vatan icin olmek
  9. vatan icin canini vermek
  10. neler yapmadik bu vatan icin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben bu vatan icin olmem arkadas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben bu vatan icin olmem arkadas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bu vatan icin olmem arkadas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben bu vatan icin olmem arkadas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » igrenc espriler » stevemcqueen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » no promise » kacak kelebek » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » diz cokup onunde yalvarayim mi » 89 com » brad pitt kasi » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » internet secenekleri » ceza vs sagopa kajmer » hic zenci yuzucu olmamasi » garip hamsi » is ve isci bulma kurumu » erkek cocuklara oyuncak silah almak » arda turan in sergen yalcin taklidi » hurriyet kasidesi » malazgirt ilkogretim okulu » allahin sopasi yok ki gokten indirsin » hurriyet kasidesi » tum zamanlarin en iyi 40 rock sarkisi » raffineri » kuduriye duasi » cumhuriyet dergi bulmaca » alas » turkiye petrol jeologlari dernegi » banu guven » vodafone 3g reklamindaki tas erkek » 400 rad » kayip » mordon freeman » canli pompa » kendini fbi ajani sanan guvenlik gorevlileri » otomobil hirsizligi » gel bana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » basketbol » motorsiklet ehliyeti sinavina motosikletle gelmek » gabor kiraly » zapdos » dr cureklibatur ve bay arkin » zamane sozluk » bluevelve nin aslinda zall olmasi » her turk asker dogar » erkan ogur » opusmesini bilmeyen erkekler