ben bu sozlugun gurusuyum 

kapat
  1. geçen gün yediğim börek.

aynı zamanda sağdan soldan duyduğum, beni derin hüzünlere gark eden kendini beğenmişlik mi desem, eş kenar yamuk mu desem, ama dön desem seviyorum seni gel desem.. ööhöm. şey konu dağilmasın. böyle bir ifade beyanı. zaman zaman böyle yazarlarla karşılaşmıyor değilsinizdir değil! (ohş)

şöyle de bir diyalog yaşadım kendim şahsen;

- ben bu sözlüğün gurusuyum.
    ben: ...
    - gurusuyum ben. topunuzu sikerim.
    - seni de sikerim.

pardon bu monologmuş.
    bazen insanın yaşamında böyle değişik atraksiyonlar oluyor işte.
    #3783798 (uye lol, 07.08.2008 15:42)
  2. (bkz: yas mi da guru mu ali sami ?)
    #3783815 (cehennetlik, 07.08.2008 15:47)
  3. (bkz: yapma canim, yapma arkadasim)
    #3783823 (hitman, 07.08.2008 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ben bu sozlugun gurusuyum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben bu sozlugun gurusuyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bu sozlugun gurusuyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cmylmz » sosyal demokrasiyi sol sanmak » uludag sozluk moderator secme ritueli » cagrisim » mehmet turgut » alisamadim » aman heri » rap vitamin » arka mahalle » ataturk universitesi » vakit tamam » rastgele ulke saldirisi » beyaz melek » host ulan deyyus » ugur demirpehlivan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thug life nigga » hemfuckirhemsuurlutospaga » samata » sozlukteki sabetayistler » arjen robben icin alternatif meslekler » kuru kebap » bir muhendisin hayati » derealizasyon » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » ataturk donse beklenen mansetler » demirhindi » revenge » fetullah gulen » fenerbahce nasil duzluge cikar » deposit acount