ben bu halimle ondan iyi oynarim 

kapat
  1. Gençliğinde kendince halı sahalarda fırtına estirmiş o zamanın yağız delikanlısı, şimdinin göbekli abilerinin seyrettiği futbol maçında hata yaptığını düşündüğü futbolcuya söyledikleri söz. Futbolcu çalım atmaya çalışmış becerememiştir ya da yeteri kadar hızlı koşamayarak topa yetişememiştir. Tam bu sırada abi devreye girer. Zamanında o futbolcudan iyi olduğunu düşünmekte hatta bir de göbeğine vs. bakmadan hala ondan daha iyi top oynayacağını düşünür bir de. En fazla 3-5 dakika içinde oyundan düşeceği faktörünü hiç düşünmez tabi.*
    - Ben bu halimle ondan iyi oynarım leyla.
    - kocacığım en azından ayağına bir don giyersin di mi?
    - hasbinallah...
    #897812 (larker, 23.11.2006 11:44)
  2. (bkz: bizim zamanımızda roveşata vardı)
    #897832 (lucesprit, 23.11.2006 11:50)
  3. (bkz: ben bu göbeğimle atarım o golü beah)
    #897840 (qb1903, 23.11.2006 11:51)
  4. aynı zamanda bi yazsalar hayatları da roman olur bunların.
    #897861 (telashe, 23.11.2006 11:57)
  5. adamları döndürürüm bu halimle be şeklinde devam eder.
    #898007 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 23.11.2006 12:45)
  6. götü göbeği salmi$ futbol sever $ahislarin sikca agzindan dokulen cumle. "o" diye hitap edilen ki$i muhtemelen topu kaptiran, mutlak gol pozisyonunu degerlendiremeyen futbolcudur. "bu halim" ile kastedilen göt ve göbek ile dünyalari devirebilecek geni$likte olmaktir. bu uzuvlarin vucut agirliginin buyuk kismini olu$turmasina aldirmadan atip tutmak bunyeye ayri bi zarar verir.

(bkz: atma recep din karde$iyiz)
    #898056 (Antistar, 23.11.2006 12:59)
  7. 2 sezon önce (2004-2005) radyo d'de beşiktaş-gaziantep maçını anlatan umit aktan'ın carew'in bir golünden sonra kullandığı cümledir...

-evet sayın dinleyiciler bu arada bir atak ali güneş'in ortası, carew ve gol beşiktaş durumu 4-2 yapıyor ve farkı 2'ye indiriyor. (milli takım gol yemişcesine üzüntülü bir ses tonunda... sanki gaziantep türkiye, beşiktaş yunanistan) sayın dinleyiciler böyle gol olmaz. top resmen carew'in kafasına çarptı ve gol oldu... bu golü bu halimle üstelik üzerimde elbiselerimle ben de atarım... ve iddia ediyorum ben bu halimle ondan daha iyi oynarim.

dakika 85 falan;

-evet sayın dinleyciler saha bir anda karıştı, sergen rakip futbolcunun üzerine gidiyor, ah antepli futbolcu, bırak sergen yumruk atsın kırmızı kart görsün neden tutuyorsun (bunu dinleyen tüm futbolseverleri dumura uğratan bir anons) (hatasını farkederek) ama tabiki antepli oyuncuyu kutluyoruz, spor dostluk, barış ve kardeşliktir.
    (bkz: türk futbolunun gelişimini engelleyen kişiler)
    (bkz: türk futbolunu kötüleştiren kişiler)
    #898102 (paleface, 23.11.2006 13:12 ~ 13:22)
  8. hakan sukur için hemen hemen her galatasaray taraftarının söylediği söz.
    #898114 (optio, 23.11.2006 13:16)
  9. cihan haspolatli için hemen hemen her galatasaray taraftarının söylediği söz.
    #898119 (alcoholica, 23.11.2006 13:17)
  10. ayrıca bu lafın biraz modifiye hali bir tv efsanesine de sebebiyet vemiştir:
    ali sami alkış: sen bu halinle bile galatasaray defansında oynarsın turgay abi.
    turgay şeren: yok artık ebenin ... ali sami.*
    #898154 (larker, 23.11.2006 13:29)
  11. (bkz: your ebe's pussy ali sami)
    #898175 (janjan, 23.11.2006 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ben bu halimle ondan iyi oynarim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben bu halimle ondan iyi oynarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bu halimle ondan iyi oynarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emrah isimli futbolcuya emrah kos demek » morgan freeman » yagmur yagarken kahve icmek » cekirge » masturbasyon » malcolm x » entryleri tanima mesafesi » kum yiyen cocuk » nurcan taylan » danny keene a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci