ben bu gece seni ozledim 

kapat
  1. ne zormuş dertlerin birazcık olsun hafiflemesi. öyle olunca yolum sana çevriliyor çünkü. senin yolunsa bu duraklara öyle uzak ki.
    diorum kendime: bırak uzak kalsın. yolu da kendisi de uzak kalsın sana. getirdiği sonbahardan başka bir şey değil. ılık bir güneşle gelip sert bir rüzgarla yeniden gidecek. biliyor yüreğim yeniden üşüyecek. ama bu gece seni özlüyor bu zavallı yüreğim. öyle zavalli ki sen onu hep gururlu gördün. sen onu hep senden uzaklarda aradın. ama o yalnızca sana acıldı bu kadar ve bu güne kadar.

kaçtım hep yalnızlıktan. karıştım kalabalıklara. ama o kalabalıklarda bile sen vardın içimde bir yerlerde. ben kaçtıkça, kaçışım bedenimi kemirdi biraz daha. bu gün canım yanıyo uzun zaman sonra. çünkü yoruldum kaçmaktan.

ben bu gece seni özledim. gideli çok olan ama gidişine alışılmayan sevgili. bu günlerde hayatımda açtıgın tahribatlar birazcık olsun hafifledi ama sana olan özlemim arttı. şimdi soruyorum sana: ben ne yapmalıyım sence bu gece
    #2290666 (akvaryumdan bakan alik balik, 09.09.2007 23:55)
  2. (bkz: ah gece gelme gunduz gel)
    #2290685 (i see mal people, 09.09.2007 23:57)
  3. t-shirt koklama ve t-shirt e sarılarak uyumaya varan cümle.
    #2290726 (avedis, 10.09.2007 00:03)
  4. evde bulunan tek bir saç telini, yandaki yastığa koyup uyumaya çalışarak geçirilecek olan gece.
    #2290752 (no tengo lugar, 10.09.2007 00:07)
  5. (bkz: sözlük bi duygusallaşma be)*
    #2290781 (nickerim, 10.09.2007 00:14)
  6. yanımdayken bile özlerken,
    alışmaya alıştım yokluğuna,
    olmadı,
    olmadı...
    #2290791 (chitlembik, 10.09.2007 00:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben bu gece seni ozledim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben bu gece seni ozledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bu gece seni ozledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben bu gece seni ozledim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» diz cokup onunde yalvarayim mi » 89 com » brad pitt kasi » yararlari ve de zararlariyla teknoloji » internet secenekleri » ceza vs sagopa kajmer » hic zenci yuzucu olmamasi » garip hamsi » is ve isci bulma kurumu » erkek cocuklara oyuncak silah almak » arda turan in sergen yalcin taklidi » hurriyet kasidesi » malazgirt ilkogretim okulu » allahin sopasi yok ki gokten indirsin » hurriyet kasidesi » tum zamanlarin en iyi 40 rock sarkisi » raffineri » kuduriye duasi » cumhuriyet dergi bulmaca » alas » hayat dersi » erbium » etbk » jan » seksi bir organ olarak goz » zamanin ruhu » 6 kasim 2002 » benim kurt arkadasim da var alevi kankam da var anamin da basi ortulu » hot for you » cehennet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » avcunu yalamak » kurtler vadisi » seni seviyorum dedikten sonraki an » pink froyd » turgon » trt 1 » seytanin fisildadiklari » birgun » diyet » her turk asker dogar