ben bu adami bursada gordum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bursada yapilan sehirici ulasim zammi
  2. bursada basketbol oynanabilcek guzel yerler
  3. gordum kendimi gordum
  4. bursada yeni ve yine zirve olsun zirvesi
  5. ask adami olmadigini kavramis ask adami
  6. aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordum
  7. kara baktim seni gordum seni baktim kari gordum
  8. once ben gordum
  9. gordum
  10. ben bunu gordum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tarihteki unutulmaz ayarlar » can yucel » 17 mayis 2000 » fucka » 34 zam 34 » akp hukumeti » fatih urek » ozenti genclik » benzine yapilan zam » dumlupinar denizaltisi » donme » ozlu sozler » krematoryumu zabitanin basmasi » existenz » anne entrylerim okunmuyor » binbasi ersever in itiraflari » george costanza » sekiz yasindaki intihar bombacisi » oss ye giderken suslenen kiz tipi » ohg smoke » ey gaziler » uclari kirik » lesson one » abdullah ozer » chirurgus » istanbul indymedia » askim coraplarin koktu mu » unisex tuvalette sicmak » 34 can 42 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa