ben boyle yalanci gormedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben boyle bir sey gormedim
  2. ben boyle ask gormedim
  3. ben boyle sey gormedim
  4. ben boyle baslik gormedim
  5. x yillik y yim boyle z gormedim
  6. ben boyle hatun gormedim tas tas
  7. ben boyle olum gormedim
  8. nicedir kalpazanim boyle ataturk gormedim
  9. 40 yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim
  10. 40 yillik haramiyim boyle de ganimet gormedim

© 2008 - uludağ sözlük

ben boyle yalanci gormedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben boyle yalanci gormedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben boyle yalanci gormedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlis anlasilmis sarki sozleri » entry girdikten sonra select all copy yapmak » dexter » scars on broadway » sevgiliyi iskembeciye goturmek » karpuz bostani » bizden kacmaz » egzersiz » zekeriya oz » broken beat scarred a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games