ben boyle serbest cagrisima comak sokarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben felegin tekerine comak sokarim
  2. ben bu sozlugun tekerine comak sokarim
  3. sokarim boyle ise
  4. dunya yuvarlak ozon delik sokarim boyle hayata
  5. comak
  6. comak hucreleri
  7. hasret comak
  8. celik comak
  9. comak mi soktular cocugum
  10. tekerine comak sokmak

© 2008 - uludağ sözlük

ben boyle serbest cagrisima comak sokarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben boyle serbest cagrisima comak sokarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben boyle serbest cagrisima comak sokarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bilmem beyim bilir » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » bilgi islem » kucuk kizlari gorup uzulmek » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » kavusamazsin orospu olur » kronik kuzu » mangal mizah dergisi » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » memati bakisi » bekaret uzerine acilan basliklar » we rise » kolpacino » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agzini yalamak » ask onarir » kuresellesirken top olmak » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » iran » seri katil oldurmek » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » kurtlar vadisi pusu » hold me tight » birinci nesil yazitlari » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » etkisiz hale getirmek » what the fuck is that » cekme helva