ben boyle entry nin icine tukururum 

kapat
  1. sacma sapan, sadece dikkat cekmek ya da mantiksiz cumleleri ardi ardina siralayip, 'konusmus olmak icin konusmak' gibi, 'yazilmis olmak icin yazilan' entrylere verilebilecek tepkidir. ornekler cogaltilabilir. insanin tukuresi gelir. (bkz: boyle basliga boyle girdi).
    #2018526 (carrie, 27.07.2007 05:58 ~ 07:12)
  2. - ben boyle entrynin icine tukururum.
    - ne yaziyor da tükürüyorsun bu entry'nin içine?
    - tükürük hokkası.
    - haaa... tabi ki tükürebilirsin.
    #2018535 (mulayim, 27.07.2007 06:34)
  3. (bkz: tiyatro sanat değildir.)
    #2018664 (nada, 27.07.2007 09:42 ~ 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

ben boyle entry nin icine tukururum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben boyle entry nin icine tukururum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben boyle entry nin icine tukururum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerika birlesik devletleri » vanti lator » jet imamla teravih namazi » kirpi cay suzgeci » molped reklamlari » dervisabdi » ramazan davulcusu » amerika birlesik devletleri dagilsin kampanyasi » feride cetin » kadikoy belediyesine dava a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games