ben boku begendim bok beni begenmiyor 

kapat
  1. rezil bir insana mecburiyetten katlandığınız durumlarda karşıdakinin moron olduğu yetmiyormuş gibi üstüne kibirli davranması durumudur.
    #1995387 (abisesque, 23.07.2007 22:10)
  2. bana bir şey olmadı,kendi kaybetti.
    aldanılmayan ancak aldatamadığını bilenin kendini avutma mücadelesidir.
    #1997353 (viva la fidel, 24.07.2007 02:17)
  3. "şu ciğere zıpladım zıpladım bi uzanamadım"..
    bi kedi..
    #2831291 (hefeweizen, 13.01.2008 07:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ben boku begendim bok beni begenmiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben boku begendim bok beni begenmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben boku begendim bok beni begenmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » dusunme yap yoksa karar vermek zorunda kalirsin » dogalgazin artik luks olmasi » gecee » arkadasi iskeleden atmak » arka arkaya dinlenmemesi gereken sarkilar » kanal degistirirken guzel kiz gorup geri donmek » donmek ihtimali yok artik o gulusler dus oldu » anneyi ozlemek » luis aragones a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci