ben bir nutella severim 

1. ben bir nutella severim.
    gecenin bi vakti evde nutella bitse ya ben uyuyamam ya da diğerleri... diğerlerine bişiy olmaz, sadece ben uyuyamam.
    hani her yiğidin bir nutella yeme şekli vardır ya ben nutellayı mantıyla bile yerim.
    ben ekmeğin üzerine nutella sürüp yemem nutella kavanozunun içine ekmek doğrayıp kaşıklarım...
    diyen, nutellayı hayatından bir türlü çıkaramayan bünyenin kabullenmeyle karışık itiraf cümlesidir. evet artık metabolizma nutellasız günlerde sersemleşmeye başlamıştır. ekmek görülen her yerde nutella akla gelmeye başlar. her öğünde nutella aranır sofranın bi köşesinde. nutella kavanozunu görünce gözler büyür, kalp atışları hızlanır...
    #413703 (parkinson, 11.07.2006 03:04)
  2. küçük cocukların reklamlardan esinlenerek diline dolayıp söyleyebilecekleri söz.
    #416132 (meksikalı, 11.07.2006 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

ben bir nutella severim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben bir nutella severim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bir nutella severim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk » narbel » pryd rulazz » alternatif mastercard reklamlari » josh holloway kim lan » kopekbaligi » vatansever kuvvetler gucbirligi hareketi » google knol » ural akbulut » avrupa da fenerbahce nin rakibini desteklemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci