ben bir kez sevenlerdenim 

kapat
  1. nihan'ın uzgunum adlı şarkısında geçen şarkının ana temasını oluşturan cümle.
    (hendrix, 17.10.2006 06:27)
  2. ben birkez sevenlerdenim
    ölümsüz bir aşk arıyorum
    aradığım adam sen değilsin
    hiç sanmıyorum

şeklinde (bkz: sanırsam) nakaratı olan şarkı.
    (cgr, 17.10.2006 07:03)
  3. sözleri için,

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına
    Sen sevdiğini sanıyorsun
    Küskünüm al kalbini senin istediğin
    Bende yok ki
    Vaktini boşuna harcıyorsun

Derman değilim inadına
    Senin yanına yalvarma
    Lütfen beni bundan sonra bir daha arama

Derman değilim inadına
    Gönül yarana yalvarma
    Lütfen beni bundan sonra bir daha arama

Ben bir kez sevenlerdenim
    Ölümsüz bir aşka arıyorum
    Aradığım adam sen değilsin
    Hiç sanmıyorum
    (mystery, 08.03.2007 02:40)
  4. "bir kez sevenlerdenmişim, hiç haberim yokmuş..."
    (kIran kIrana, 08.03.2007 02:48)
  5. *ergen gencin diyebileceği laftır. ah ben aşık oldum, bir daha böylesi gelmez benim başıma. bu ne sevgi ya rabbim!! kolpadır. iki tane vuracaksın ağzına. otur dersini çalış serseri! ama abi.. bak hâlâ...
    (lahana, 08.03.2007 05:52)
  6. "çok kitap okumuş, film seyretmişsin güzel yavrum!!" denilerek kafa göz dalınması gereken söz. "lan niye söze dalıyorum, söyleyene dalıyım." diyorsan, gelişme var afferim.
    (tankut kabza, 07.07.2007 06:01)
  7. (bkz: ben bir kez sevenlerdenim)
    (bkz: diğerlerine verenlerdenim)
    (karga, 07.07.2007 06:46)
  8. yada

ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim
    bir ömür boyunca sevenlerdenim
    ellerin elime değmesin derim
    eğerki sonunda ayrılacaksak...
    (komplee, 07.07.2007 11:42)
  9. (bkz: yalan)
    (dibi dibi rek, 07.07.2007 11:51)
  10. gecenin bir vakti arka koltukta seyahat eden gençlerin radyoda duydukları, bu da neymişki böyle dedikleri, pek sevdikleri, eve gelir gelmez bulup dinledikleri şarkıdır. derman degilim... kısmı özellikle pek bir güzeldir.
    (susamsokagi, 16.09.2007 11:37)
  11. gerçek aşkını geç bulmuş ama erken kaybetmiş, başka aşk aramamış, aramaya gerek duymamış deli gibi seven kişinin durumudur. gerçekten çok sevmiştir, emek vermiştir sevgisi için.ama sevdiği ona bunu çok görmüş ve ardına bakmadan çekip gitmiştir.o da bu güvensizlikle yeni birini istememiştir dünyasına. küçücük kalbindeki kocaman sevgisiyle yaşamaya çalışmıştır, mutlu olamamıştır ama.
    dunyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim sözü dilinden düşmez bu bahtsızın.
    olsundur. canı sağolsundur.
    (Umutluyum Hala, 16.09.2007 21:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sacma ama oyle » guleycan » istanbul cervantes enstitusu » ilica nin tarihi eserleri » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » ekip » allah tum muslumanlari korusun » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » cildirma » umutla sevgilinin donmesini beklemek » alternatif a1018 kullanim yollari » kuku kuku pense » yaran entryler » sizofren degilim lan » var misin yok musun » grand theft auto san andreas » torul un tarihi eserleri » checkbox » bir kose yazarini sevmek » sony radio academy awards » levis 507 » tolga cevik » gareth jones » murat mentes » smiley sentetizmi » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » uma thurman » penis birligi » koller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa