ben bir inkilap cocuguyum 

kapat
  1. mustafa kemal ataturk'ün kendi hayatını kaleme aldığı ve 1930'larda bir film olarak görülmesini istediği için bir yönetmene verdiği film senaryosunun ismi. yakında bir nevi vasiyet olan bu çalışma hayata geçirilecekmiş. gösterime ne zaman girer görücez.
    #3238756 (kasgarli tost, 06.04.2008 23:11)
  2. (bkz: ben bir ceviz ağacıyım)
    #3238768 (dekadans, 06.04.2008 23:12)
  3. bu isimle çıkarsa alkış alacak, ama biri çıkıp da arapça kullanmayalım türkçe olsun filmin ismi derse, pkk'cı film damgası yiyeceği için kimse ne olduğuna bakmaya zahmet etmeyecektir. (bkz: ben bir devrim çocuğuyum) bu sebeple aynen bu isimle çekilmesinde fayda vardır.
    #3238798 (regulus, 06.04.2008 23:16 ~ 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

ben bir inkilap cocuguyum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben bir inkilap cocuguyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bir inkilap cocuguyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trinidad tobago milliyetciligi » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » cemsbg » recep ivedik 2 » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » kominist » cirkin oldugunu kabul eden kiz » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » pro lisans » yandaki okul servisi » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » akp biyigi » 105 yasindaki bakire » jesus christ propogandasi » genelkurmay baskanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezoterizm » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » bir kadini anlamayi arzulamak » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » damat hobbit pasa » birinci nesil yazitlari » sigarayi birakmanin zararlari » forest whitaker » ask genclestirir » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » sarma sigara » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi