ben bir coyote olmusum senin pesinde kosarken 

kapat
  1. psychoboy adlı yazar arkadaşın iş-güç/slogan olarak girmiş olduğu cümle, tebbessüm ettiren benzetme.
    (pygmalion, 13.04.2007 02:04)
  2. (bkz: coyote ugly)
    (tankut kabza, 13.04.2007 02:08)
  3. -ben bir coyote olmusum senin pesinde kosarken
    +mip mip.
    -sie duygusuz kuş
    (zombi, 13.04.2007 02:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ingiliz gorgusuzlugu » see who i am » her turk asker dogar » turk erkegi » derdest etmek » 1 nisanda darbe yapmak » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » the godfather » alanis morissette » uludag sozluk imparatorlugu » kararti » tufanbeyli nin tarihi eserleri » siviyi emen mavi tabaka » altinozu nun tarihi eserleri » cemisgezek in tarihi eserleri » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » yerli erotik dizi ismi onerileri » denizz » tokat in tarihi eserleri » erkek adam converse giymez » zonguldak » erzincan in tarihi eserleri » sattim kanalturk u sizi de saticam » howlin wolf » seri eh iste oylayan bilincsiz » kondom » sozluk yazarlarindan aforizmalar » canon 40d » kralice elizabeth in gegirmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa