ben bilmem markasiz bilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben bilmem ben im bilir
  2. ben bilmem tdk bilir
  3. ben bilmem babam bilir
  4. ben bilmem beynim bilir
  5. ben bilmem amirim bilir
  6. ben bilmem cumhuriyet im bilir
  7. ben bilmem yargi bilir
  8. ben bilmem neyim bilir
  9. ben bilmem hukuk bilir
  10. ben bilmem kocam bilir

© 2008 - uludağ sözlük

ben bilmem markasiz bilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben bilmem markasiz bilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben bilmem markasiz bilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fabala » ali surmeli » metallica ya bok atarak karizma yapmak » mandibular anestezi » gel ama sikilirsin » korkmuyorum seni sevmekten » ukte » ateist doverken dikkat edilmesi gerekenler » death magnetic » 4472522 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games