ben baris akarsu olecekse olsun kampanyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baris akarsu
  2. baris akarsu cakmagi
  3. baris akarsu ya benzetilmek
  4. medyanin baris akarsu somurusu
  5. baris akarsu nun heykeli dikiliyor
  6. nazan oncel in baris akarsu siiri
  7. baris akarsu icin siir yazmak
  8. baris akarsu yu rock ilahi yapan kiz
  9. baris akarsu basligina entry girmeyen yazar
  10. baris akarsu vefatini rant yapanlari sikayet etmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» diary of the dead » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » turhal in tarihi eserleri » i love you » carlo emilio gadda » hayattan zevk alamamak » angl » bazen » ajlan mine » iceri penetre etmek » google » limon cicegi kolonyasi » ucakta cep telefonu ile konusan insan » finnegans wake » galatasaray taraftari » sozluk iletilerini alt alta okumak » kipa » mufit can sacinti » aslanlar sahada tribunler ayakta » bakla fali » salim basol » necip fazil kisakurek » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » losyondayim » marabam var » aile bireylerinden gelen komik sms ler » bugulu atlas » uclari kirik » en azindan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa