ben aslinda iyi bir insanim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben aslinda cok duygusal bir insanim
  2. ben bir insanim
  3. ben de insanim
  4. ben de bir insanim
  5. ben insanim
  6. ben cok insanim cocuklar
  7. ben asiri sig bir insanim
  8. mademki ben bir insanim
  9. sevisen bir insanim
  10. pezevengim ama ben de insanim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asiri kiskanc baba » eksi » bir yabanci dil olarak giyinmek » ipodroz cikarmak » bebek taklidi yapan erkekler » umut kuzey » yiyebildigin kadar ye kampanyasi » aptal numarasi yapmak » dortyol un tarihi eserleri » indiragandi » sahin gorunumlu bmw » seniz akel » gumushane nin tarihi eserleri » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » sait faik hikaye armagani » 3 doors down » e s posthumus » yorgunluk » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » cin deki depremi kurbagalar fark etmis » omer seyfettin » italyan edebiyati » vav olmak » nejat isler » kenesiz piknik istiyoruz » sucuk zari » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » schecter » ankaraspor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa