ben askin imkansiz olanini sevdim 

kapat
  1. aradığı aşkı bulamayan yazar* serzenişi;

şu yaşıma kadar aşık olmadan geldim
    en uygun kızı bulmaktı kendime derdim
    gönül yayını artık sonuna kadar gerdim
    ben aşkın imkansız olanını sevdim.
    ne doktorlar, ne hemşireler gördüm
    mimarı geldi onu da beğendim
    sevgi dolu sözleri ezberledim ettim
    ben aşkın imkansız olanını sevdim
    mahallede arkadaşlarla çok kız keserdim
    yüz vermeyince kızlar ben de küserdim
    her kızı boydan iyice süzerdim
    ben aşkın imkansız olanını sevdim
    #1136293 (zombi, 11.01.2007 02:49)
  2. (bkz: ben imkansiz asklar icin yaratilmisim)
    #1136298 (crying clown, 11.01.2007 02:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ben askin imkansiz olanini sevdim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben askin imkansiz olanini sevdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben askin imkansiz olanini sevdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» profesyonel turist rehberi » hilafet gazi medresesi » kesit otesi » prince » seovi » sozlukte sican sicana » seytan » anaaam costu lan bunlar » birbirine benzeyen unluler » ibrahim ozdabak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci