ben anket yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anket yaptim yer misin
  2. tanim yaptim anket oldu
  3. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  4. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  5. yaptim hele bi sor niye yaptim
  6. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  7. anket baslik acip entry de anket bu demek
  8. anket dolduran anket acan kadar sucludur
  9. anket anket ustune kurdum binayi
  10. anket anket diye nicesine sarildim

© 2008 - uludağ sözlük

ben anket yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben anket yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben anket yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teroru cozene odul verelim » 1961 » antiochia ad tavrum » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » trafik kazasi » sokakta yururken onune gelene kufretmek » mehmet turgut » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » sara jay » jon donais » cimbom sozluk » suriye » ergenekonu savunuyorum mutluyum » ali surmeli » erhan goksel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cnn de pkk propagandasi » you don t mess with the zohan » acz ve fakr » ben bu yaziyi sana yazdim » baska marketin posetiyle markete giren kisi » beyazit ozturk e ayar veren teyze » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » ben bilmem keyfim bilir » cevir kazi yanmasin » eglenceye eslik edememek » komedi dukkani » dft » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » alacakaranlik durumu » tribalenfeksiyon