ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan 

kapat
  1. Ne olduğunu açık bir yüreklilikle ortaya koyabilecek olgunluğa sahip olmuş olan, genelleme yapma hatasına düşülmeden söylemek gerekir ise; sağcı kimliğini üzerine giymiş bir kişinin bu kimliğinin tekabül ettiği zeka kat sayısını ortaya koyma yollu, bir kısım sağ grupların ve unsurlarının kimi zamanlar ortaya sergiledikleri davranışlar ile sarf ettikleri sözler akla geldiği vakit, böyle şeyleri ancak küçük bir çocuk yapabilir ya da fiziksel gelişimini tamamlamış ama aklen henüz gelişememiş bireylerce var edilebilir yollu düşünceleri bir bakıma destekler nitelikte olan bir beyanat olup, karşı kutuptaki muhatapları içinde bulundukları yaşın getirisi olan zekaya sahip iken kendisinin böyle bir durum içerisinde olmadığını ve doğal olarak sağ ideoloji kavram olarak nasıl geçersiz kılındı ise, sağ ideolojiyi üzerlerine geçirenlerin de aklen geçersiz kılındığını ortalık yerde dosta düşmana deklare eden açıklamadır.
    #3916775 (bluevelve, 04.09.2008 21:21)
  2. (bkz: türkçe bilebilmek)
    #3916787 (mandal, 04.09.2008 21:23)
  3. (bkz: sagdan soldan estarabim)*
    #3916788 (derberker, 04.09.2008 21:23)
  4. (bkz: bazı yazarlardaki kasıntı dolu tek cümle takıntısı)
    #3916799 (uvjb, 04.09.2008 21:25)
  5. (bkz: önce sola sonra sağa sonra tekrar sola bakmak)
    #3916812 (sovenist sovalye, 04.09.2008 21:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » bizim evin halleri » 2009 uefa kupasi finali » fistik alerjisi » a nous la liberta » yaran msn iletileri » syd barrett » ketoral sampuan » insan diliyle degil yaptigi islerle konusmali » victor ikbeba » morgol gomlek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaran facebook gruplari » karizmatik intihar yontemleri » get me off » yankee doodle dandy » in case » nukleerella » barbunya » ruyada opulen kizin ferhat guzel e dunusmesi » iskilipli atif hoca » kendini unuttugun gun beni anlayacaksin