ben 6 yasimdan beri 17 yasindayim ulan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben 6 yasimdan beri ukalayim ulan
  2. ben uc yasimdan beri rock dinliyorum ulan
  3. ben 6 yasimdan beri sozluk yazariyim lan ulan
  4. ben 6 yasimdan beri lahmacun yiyorum ulan
  5. ben 6 yasimdan beri borsa oynuyorum ulan
  6. ben alti yasimdan beri beyaz show izliyorum ulan
  7. ben 6 yasimdan beri bekaret bozuyorum lan
  8. ben 6 yasimdan beri elfce konusuyorum
  9. 6 yasimdan beri masturbasyon yapiyorum
  10. ben 6 yasimdan beri turban takiyorum elhamdulillah

© 2008 - uludağ sözlük

ben 6 yasimdan beri 17 yasindayim ulan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben 6 yasimdan beri 17 yasindayim ulan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben 6 yasimdan beri 17 yasindayim ulan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarasconlu tatarin » the unforgiven iii » my world » burhan altintop » oya baydar » coco jamboo » meltos » harc » kirmizi » gerizekali sevgilim benim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci