bells of doom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bells for her
  2. the bells
  3. deceptive bells
  4. carol of the bells
  5. hells bells
  6. the bells of moscow
  7. howling bells
  8. tubular bells
  9. jingle bells
  10. first doom

© 2008 - uludağ sözlük

bells of doom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bells of doom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bells of doom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz feneri » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » concrete jungle » greasemonkey » kar musikileri » arwa damon » disprozodi » ahlaksizim ama inancliyim » cooler than jesus » aleksimiti » cevir kazi yanmasin » duran toplarin usta ismi » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » alisamadim » keskelere yer yok hayatimda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulseven yaser » sahsim tarafindan » ebu hureyre » pamuk eller butona » sozluk lan burasi » tonari no totoro » demonstration » ukteyi artilayan zihniyet » aquafobi » sokakta yururken onune gelene kufretmek » yolun basi » evlilik kredisi » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » turbanli