bellegini evde unutmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anahtari evde unutmak
  2. cep telefonunu evde unutmak
  3. flash bellegi evde unutmak
  4. tatile cikarken parayi evde unutmak
  5. kiz istemeye giderken damadi evde unutmak
  6. ev tasirken cocugu eski evde unutmak
  7. turkiye bellegini calistirmali
  8. bellegini yitiren yazar
  9. unutmak istenilen seyi unutmak
  10. namaz evde de kilinir cocuklar evde okuyamaz

© 2008 - uludağ sözlük

bellegini evde unutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bellegini evde unutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bellegini evde unutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kime derler sana derler » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » 9 crimes » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » lynyrd » yaran kufurler » dizartri » passage to the reaper » artik beni sevmiyorsun » carsten jancker » turbanli » su icememek » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » yusuf simsek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » voyage au centre de la terre » diskalkuli » canim seninle oynamak istiyor » central park ta geceleyin dolasmak » can baba » mehmet turgut » tutunamayanlardan » burda mi yersiniz paket mi yapalim » ali surmeli » yunus » violent revolution » seni her gordugumde » will you still love me in the morning » nefes alamamak » nightwish