belkide hic bir sey gorundugu gibi degildir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hicbir sey gorundugu gibi degildir
  2. gorundugu gibi degil aciklayabilirim
  3. hicbir seyin gorundugu gibi olmamasi
  4. burasi hakkari ankara dan gorundugu gibi degil
  5. belkide
  6. turkce yazildigi gibi okunan bir dil degildir
  7. gorundugu gibidir dunya
  8. eksi sozlugun gorundugu screenshot
  9. bastirilmis duygularin gorundugu basliklar
  10. kadin gorundugu erkek hissettigi yastadir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vefa istanbul da bir semtmis » huseyin hatemi » kendi osurugu ile uyanan insan » closure » levis 507 » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » bi biskreme verdim » uludag sozluk » crystal family resort hotel » deniz baykal in rodos a yuzmemesi » ehl i dil » warum » zebani » penis kardesligi » yasar kemal » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » smiley sentetizmi » kaybolan cep telefonunu caldirmak » hava soguk » derdest etmek » sigarayi birakma yontemleri » alternatif kralice elizabeth kriterleri » encam » oguz saygin » sezgi mengi » yildizeli nin tarihi eserleri » resat calislar » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » unknown artist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa