belki kari kiz dusururum diye kursa yazilan erkek 

kapat
  1. autocad kursu falansa bosa kurek ceken erkektir. o tur karisik islerin kursunu pek nadir alir bu bayan tarafi. illa bu yola baskoymus elemanlara dikis kursunu oneririm. garanti bir kere. orda da kor topal bir kiz bile bulamazsan git ol.
    #4257945 (bairam hoshtempo, 20.11.2008 22:53)
  2. (lan şansımıza bak ya karı kız düşer diye kursa girdik, ortamda kıza en çok benzeyen şey şuradaki papatya)
    + neydi senin sınıf birader..
    - e sınıfı ehliyet abi.. kamyon ehliyeti..
    (yaktın beni hilmi sürücü kursu)
    #4257955 (rapper ninja, 20.11.2008 22:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

belki kari kiz dusururum diye kursa yazilan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. belki kari kiz dusururum diye kursa yazilan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu belki kari kiz dusururum diye kursa yazilan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about belki kari kiz dusururum diye kursa yazilan erkek. Copyrights of the articles are belong to their authors.