belki gelirim 

kapat
  1. okuduğum ilk entrysinde isabetli tespitine rasladığım değerli bir yazar.
    (arabaciarabayatasget, 15.01.2006 19:15)
  2. birinci nesil yazar.hoşgelmiş sefalar getirmiş.ayrıca

(bkz: ukala)
    (bkz: gıcık)
    (bkz: uyuz)
    (bkz: yakın arkadaş)
    (kurabiyecanavari, 23.03.2006 11:11 ~ 11:48)
  3. bunu diyen kişi gelmicem haberin olsun demektedir.
    (hendrix, 23.03.2006 11:21)
  4. içindeki savaşçı ruhu uludag istanbul paintball oynuyoruz zirvesinde göstermiş, siperlerin arkasından tahmin edilemeyecek şekilde bir çok adam indiren, şahit olmayanların inanmasının muhtemel olmadığı fakat keskin nişancı özelliği ile yeni uludagsözlük tetikçimiz olmaya aday yazarımız.
    (devedikeni, 09.04.2006 21:05)
  5. paintball da bir anlık beni vurdugunu sanan yazar.* ustelik cok da iyi bir dinleyicidir kendisi.*
    (ümit, 10.04.2006 17:30)
  6. gitmiş. gelmek bilmeyen. ısrar edildiğinde, belki diyen yazar.
    hala foto maili bekliyorum hiiç.kime diyorum alooo
    (karga, 10.04.2006 17:57)
  7. ilginc nickli yazar._ cizgisi yuzunden kendisinden soz edilemeyen yazar.
    ayni zamanda gelmek kelimesinin ihtimal iciren soz.
    (bkz: _belki_gelirim_)
    (Hexagram, 10.04.2006 20:32)
  8. belki gelirim belkide gelmem sana ne der gibi bi hali var buradan * , öte yandan çok iyi sakin ve tatlı bir arkadaş ah birde bazı şeyleri abartıpta insanın yüzüne vurmasa * *
    (in flames, 20.04.2006 19:01 ~ 19:04)
  9. şahin k nın gelememe ihtimalini göz önünde bulundurarak söylediği cümlecik.
    (Disco Inferno, 07.07.2006 13:55)
  10. bekle işte,işin ne? anlamına gelen cümledir.
    (kara murat, 07.07.2006 14:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kelebek » kuran kurslari » hayatla dansta azrailin ayagina basmak » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » cappie pondexter » cunt bloody cunt » koltuk alti killi olan kizlar » tara reid » gun » windows defender » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » fizik » ulug bey » kanser » ayse tunali » bazen » madem ermenisin istemeden vermelisin » istifa » ders calisma programi » rus edebiyati » ask » star ana haber » iki yabanci » amasi mamasi yok » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » kill for you » cayir cimen geze geze oy » uludag sozluk un besinci neslini silmek » hataliyim sikiyosa ara a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa