belki de getirmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ataturku kult haline bayar ve menderes getirmistir
  2. kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin
  3. belki yarin belki yarindan da yakin
  4. belki ben
  5. belki de biz
  6. ask belki
  7. belki
  8. belki bir gun
  9. belki de
  10. belki de iyi biridir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» acun ilicali » kahramanmaras in tarihi eserleri » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » ian somerhalder » plastik bardak » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » zihin kirliligi » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » kochisarli elvan dalton » hinis in tarihi eserleri » fransiz kadinlari » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » sinav dergisi » universite ortaminda hatun kaldirmak » uludag sozluk moderasyonu » as i lay dying » eternal years on the path to the cemetary gates » seks i izdivac » suleyman demirel » batuhan karadeniz » alevionline » the green mile » super loto » bediuzzaman said nursi » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » 22 eylul » muhabbet kusuyla mac muhabbeti yapmak » erkekleri itici yapan detaylar » yilin tiriviri odulu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa