belki biri cozer diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. belki dedigimiz anlardan biri
  2. belki bir gun o da sever diye dusunmek
  3. cok geceler bekledim belki gelirsin diye
  4. umut beslemek belki olur diye
  5. belki sozlugu okur diye yalakalik yapmak
  6. belki leyla yi gormustur diye kopegin gozunu open
  7. alice diye biri
  8. noel baba diye biri var mi
  9. gay olan biri ben gay im diye bayrak sallamaz
  10. bir gun dindar biri olmayayim diye dua etmek

© 2008 - uludağ sözlük

belki biri cozer diye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. belki biri cozer diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu belki biri cozer diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir sirt kasima araci olarak uzaktan kumanda aleti » the collector » emirst » cok kastim 29 karakter rumuza » ust uste gelen zamlara ragmen akp ye oy vermek » komunistlerin kafasindaki bitler » canagi kirmak » emilie de ravin » ulkemin guzide mizah dergileri » lratc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games