belki ben 

kapat
  1. bir nazim hikmet şiiri.

Belki ben
    o günden
    çok daha evvel,
    köprü başında sallanarak
    bir sabah vakti gölgemi asfalta salacağım.
    Belki ben
    o günden
    çok daha sonra ,
    matruş çenemde ak bir sakalın izi
    sağ kalacağım...
    Ve ben
    o günden
    çok daha sonra:
    sağ kalırsam eğer,
    şehrin meydan kenarlarında yaslanıp
    duvarlara
    son kavgadan benim gibi sağ kalan
    ihtiyarlara,
    bayram akşamlarında keman
    çalacağım...
    Etrafta mükemmel bir gecenin
    ışıklı kaldırımları
    Ve yeni şarkılar söyleyen
    yeni insanların
    #649960 (yasak merve, 20.09.2006 02:31)
  2. fikret kizilokun seslendirdigi nazim hiket siiridir.
    #3240678 (Ohrschmerz, 07.04.2008 13:03)

© 2008 - uludağ sözlük

belki ben başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. belki ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu belki ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibo show rezaleti » fetullah gulen in mason olmasi » 13 agustos 2008 fk partizan fenerbahce maci » serdar ortac in ahmet kaya ya ayar vermesi » oral seks » na kaa ekmek o kaa kofte » hz isa resmedilirken hz muhammedin resmedilememesi » ebu iyad » attila ilhan » mevlana nin bile gelme diyecegi kisiler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci