belki 400 yil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin
  2. belki yarin belki yarindan da yakin
  3. belki de
  4. belki ben
  5. belki
  6. belki bir gun
  7. ask belki
  8. belki de biz
  9. sen hep belki dedin
  10. oyalandik belki biz

© 2008 - uludağ sözlük

belki 400 yil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. belki 400 yil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu belki 400 yil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aclar stadi » c vitamini » asansor takim » sayfaya girmek icin yahudi olmaniz gerekmektedir » periferi kitap » cerkezkoy » isyerindeki tuvalette hacet gidermek » turbulans » aktuer » selcuk uniwersiteli genc libero a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci