beline 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mese odunuyla beline beline vurulasi insanlar
  2. beline kuvvet
  3. turbani beline baglayan kiz
  4. etegi beline siyirmak
  5. gozluk kilifini beline takmak
  6. eline beline entry ne sahip ol
  7. akbilini beline baglayan amca
  8. dam ustunde saksafon vur beline kazmayi
  9. eline beline cebine condom
  10. yesil ayna takindin mi beline

© 2008 - uludağ sözlük

beline başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beline ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beline nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» scurtel » hiperparatiroidi » yakisikli gosteren ayna » pkk nin lider kadrosu » ingvar ambjornsen » love song » 2008 ekonomik krizi » ogrencilik gunleri » birak obama bu isleri » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » folie hysterique » cekirdek coplerini yere atmak » eritrofobi » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » emegen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » david hume » the doors cafe » bir turk olarak kurtlere soruyorum » yilmaz erdogan » banu alkan » banco de gaia » munchausen sendromu » oraklacekicledevrim » kosullu sevgi » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » konfuzyon » candan ercetin » izolasyon » whiskey in the jar » asik oldugunu herkese soylemek