belesh 

kapat
  1. Beleş'in mIRC'de chatin altın yıllarında söyleniş biçimi.Bundan 150 sene evvel Counter Strike'da hiç silah almayıp yerde ölen adamların silahlarını alarak oynadığımdan aldığım nickname.
    #1360300 (BeleSH, 01.03.2007 01:42)
  2. (#1691721) 1 mbit veya daha üstü internet bağlantısı olduğunu belirten yazar. 256'lılar kendisini olarak kınıyoruz portları tıkanır inşallah.
    #1691743 (ayvirsin, 27.05.2007 03:26)
  3. nickinin o kadar etkileyici bir hikayesi varmış ki gözlerim doldu. burnum aktı. fırk fırk çektim adeta.

vay!
    be!
    #1691762 (osiris, 27.05.2007 03:37)
  4. 1997 den bu yana eskisehir in sahip oldugu, guler yuzunu koruyan nadide insanlarindandir. O bir mirc ta komedi arayan, cs de para harcamadan yerdekilerle yasayan, okulunda defalarca akademik ve sozlu uyari alipta lisansinin uzerine herkesi sasirtip master tamamlayan benim en cok sevdigim hatta tek dostum olan, osmangazi uni. de beraber iz biraktigimiz kisidir. Zaman zaman delikanliligiyla taninir Eskisehir sokaklarinda teror estirdigi donemler mevcuttur titanik bolgesinde az dogusmedi serefsiz... Dekme dokat hemide... Vaybee negunler mis dimi be belesh. ups sidir, pan kafesidir, dodosudur, titanigidir, neskafesidir, fen fakultesi cimleridir, anathema konserleridir fiyuuuuuUuUU hangi birini anlatayim...
    #2384058 (reun 7, 26.09.2007 17:34 ~ 18:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

belesh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. belesh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu belesh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about belesh. Copyrights of the articles are belong to their authors.