beles internet 

kapat
  1. çıktığın eve birde adsl parası mı vereceğim diye düşünürken birden ekranda beliren şifresiz bir kablosuz ağ bulundu yazısıdır.tadına doyum olmaz.
    #968526 (tuba06, 08.12.2006 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

beles internet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beles internet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beles internet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uye lol » kopyala yapistir yazarligi » tahrip gucu yuksek diziler » i melih gokcek » amfetamin » tech 21 » tourette sendromu » life in technicolor » hellas » regl kokusuna cozumler » giranta » gunahim ol benim » the richest man in bayburt » demans » ekopraksi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » memati bas kafamiza sik » tas » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » lavabodan eski sevgili cikmasi » annebenpenguenoldum » ahmet necdet sezer » sedatifler » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » asiret » yilmaz ozdil » bayer giants leverkusen » ronaldo luis nazario da lima » ketoral sampuan » asfalt osman » erdil yasaroglu