belediyenin bana verdigi yetkiye dayanarak 

kapat
  1. nikah memurlarının, çiftlere, dini açıdan "seks"i serbest bırakmadan önceki son sözleri. *
    #3063845 (minik mavi balina, 27.02.2008 00:42)
  2. hangi dayanakla/gerekçeyle sorusunun cevabı.
    #3063862 (kasgarli tost, 27.02.2008 00:45)

© 2008 - uludağ sözlük

belediyenin bana verdigi yetkiye dayanarak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. belediyenin bana verdigi yetkiye dayanarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu belediyenin bana verdigi yetkiye dayanarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pulitzer odulleri » jim dunlop » ali surmeli » dun gece » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » soruya bak » solculari taniyinca sagci olmak » ebu hureyre » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » dementia praecox » cem karaca » powerade » 1961 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fethullah gulen » two seconds in life » basbakana coban demekle caylak olunmaz » bir capkina yanginim » turgay demirel » delivery at frontier » terry kath » devrimci yazar ayarla fasilitesi » hell s kitchen » hazar golu » logitech » savasim » asteng » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » medya canavari